Me-Time, zo zit dat!

Je kent het wel een ander lijkt wel altijd voor te gaan. Je hebt het misschien zelf niet zo in de gaten, maar let er maar eens op hoeveel tijd jij kwijt bent met het zorgen voor een ander. Denk aan je gezin, werk, vrienden en familie. Waarschijnlijk ben je daar een stuk meer tijd mee bezig dan met zorgen voor jezelf.

Als vrouw is het belangrijk om in een drukke maatschappij als deze tijd te nemen voor jezelf. Hier wordt je een meer ontspannen en een energiekere vrouw van. Waarom zou je jezelf op achter stellen? Jij bent belangrijk! Als je goed voor jezelf zorgt kun je ook meer zorgen voor anderen. 

Ik weet dat dit voor veel vrouwen toch best een struikelblok is. Je wilt zo graag voor iedereen alles goed doen, maar je vergeet daarbij vaak wel jezelf. Plan daarom regelmatig wat me-time in om jezelf even op te laden. Zet het ook echt in je agenda

Tip! Zorg dat je thuis een mand, kist, doos hebt staan met daarin dingen die jij leuk vindt om te doen. Denk aan een puzzel, leesboek, puzzelboekje, je favoriete kookboek, dvd/cd of meditatie. Zo kun je gelijk iets kiezen waar jij zin in hebt en heb je alles handig bij de hand.