Volle maan, heb jij daar ook last van?

Het is alweer bijna volle maan. De maan heeft heeft zo’n sterke kracht dat rond de volle maan je je anders kunt voelen dan anders. Je kunt slechter slapen. meer dromen, emotionele buien hebben of geïrriteerd reageren. Heel lastig, voor zowel jezelf als je omgeving. 

Vanuit de astrologie wordt er gezegd dat tijdens de volle maan het een periode is om los te laten om zodoende onze dromen te verwezenlijken. Het is een goede tijd voor vergeving. Als je vervolgens hebt vergeven kun je ook plannen maken voor je leven en vooruit kijken. 

Het is tijd om een deel in je leven, denk aan beweging, voeding en ontspanning, onder de loep te nemen en te kijken waar je meer balans kunt creëren. Waar je aan kunt werken om te verbeteren voor je eigen gezondheid. Het in balans brengen van de drie pijlers voeding, beweging en ontspanning is belangrijk voor het tegengaan van ziektes. Zet je ideeën ook om in daden en kom op gang.

Vorige week had ik het over wandelen, heb jij vandaag al een rondje om gemaakt?

Wat kan helpen tijdens de volle maan is het gebruik van de Power to the Moon olie, spray of roller. Deze geur valt als een zachte jas om je heen en beschermt je tegen de invloeden van de maan, zodat je minder last hebt tijdens het slapen en minder emotionele buien ervaart.