Rust in je lijf!

Ik kreeg van de week zulke mooie complimenten “Jouw handen stralen rust uit met de massage”, “Ik had een week na de massage zo’n rustig gevoel over me heen, heerlijk was dat” en “Ik wist niet dat een massage mij zo goed zou doen”. Zo fijn om terug te krijgen wat een massage voor jullie betekent!

Rust in je lijf zorgt voor rust in je hoofd. Net wat iedereen wel regelmatig kan gebruiken. Merken jullie het ook? Alles is weer open en de verjaardagen/feestjes/bijeenkomsten/vergaderingen worden allemaal weer volop gepland en gevierd. Allemaal gezellig natuurlijk en fijn om weer bij elkaar te zijn, maar ik merk zelf wel dat mijn lijf en hoofd hier weer even aan moeten wennen. Af en toe even pas op de plaats is daarom nodig. Het inplannen van me-time momenten mag weer meer naar voren komen, want goed voor jezelf blijven zorgen, zorgt ervoor dat je goed in je vel blijft zitten.

Wist je dat een massage heel veel voordelen heeft? Ik deel er een aantal met je:

  • Je lichaam is compleet ontspannen
  • Je ervaart een licht en ruim hoofd
  • Je gaat beter slapen
  • Je ervaart minder fysieke klachten
  • Je bloedsomloop wordt verbeterd

Met massagetherapie kijken we naar waar de klachten vandaan komen en wat we hieraan kunnen doen. Een massage is ook echt een me-time momentje. Doordat je tijd voor jezelf neemt zit je lekkerder in je vel en kun je er weer helemaal vol energie tegenaan.

Geef een reactie