Lieve mama,

Je herkent het vast wel, een ander lijkt altijd wel voor te gaan. Je hebt het misschien zelf niet altijd door, maar let er maar eens op hoeveel tijd jij kwijt bent met het zorgen voor een ander. Denk aan je gezin, werk, vrienden en familie. Waarschijnlijk ben je daar een stuk meer tijd mee bezig dan met zorgen voor jezelf

Als je teveel zorgt voor een ander raak je de balans tussen jezelf en alle dingen om je heen kwijt. De tijd vult zich namelijk altijd automatisch weer met iets anders belangrijks. Je komt hierdoor niet lekker in je vel te zitten, je wordt moe en kunt minder genieten van je gezin. Hoe langer je wacht des te groter worden je klachten en val je een keer om, want dit hou je niet vol zo. Je weet dat je nu iets moet gaan doen om dit aan te pakken. Je bent het waard!

Herken je dit?

Je kind(eren) is/zijn maar zo kort klein en daar wil je nu echt van gaan genieten, van deze mooie tijd samen.

Het lijkt iedereen om je heen wel te lukken om de balans tussen het gezin, werk en zichzelf te houden maar jou niet.

Je komt door alle zorg voor anderen niet meer aan jezelf toe en dat ga je merken, op fysiek en mentaal vlak.

Als je nog langer zo doorgaat heb je het gevoel dat je om gaat vallen.

Als je nu niet op zoek gaat naar begeleiding voel dat je over je eigen grenzen heen gaat. Je hoofd loopt over en hoe hard je ook werkt het lijkt niet te lukken je gezin, de maatschappij en je werk bij te benen. Je energie raakt chronisch op en een overspannenheid ligt op de loer. 

Eigenlijk zou ik moeten genieten, maar is dit het nou?

Wat als je heel eerlijk bent tegen jezelf?


Wat als je nog langer zo door zou lopen? Wat gebeurt er dan?

Hoe vaak heb je tegen jezelf al gezegd, morgen zal het vast weer beter gaan?

Hoe waardevol is je eigen gezondheid voor jou?

Hoe fijn zou het zijn als iemand jou meer begrijpt dan ooit en je kunt helpen weer te genieten van je gezin?

Hoe zou het voor je zijn als?

Je geen onrust/stress gevoel meer in je lijf ervaart? 

Je weer optimaal kunt genieten van je gezin?

Je zelfverzekerd dingen durft te ondernemen zonder bang te zijn voor de eventuele gevolgen van een tekort aan energie?

Je leert goed voor jezelf te zorgen zonder moeilijke opdrachten?

Je een ritme en balans creëert tussen je gezin, werk en jezelf?

Je vol energie je leven kunt leiden en met een positieve instelling de toekomst in kunt kijken?

Ik ben er voor jou, zodat je een keer
er eens niet voor de ander hoeft te zijn.

Hoe ziet het 6 maanden traject eruit?

– We starten met een intakegesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en kun je aangeven waar je tegen aanloopt en wat je wensen zijn. Na het intakegesprek krijg je gelijk een massage van 60 min. Zo ga je gelijk lekker ontspannen weer naar huis.

– Gedurende de 6 maanden krijg je nog 5x een massage van 60 min. In totaal dus 6 massages.

– Tijdens het traject ga ik 2x een techniek toepassen waarmee we de oorzaak van je klachten kunnen achterhalen. Dit doe ik met behulp van o.a. NEI-Therapie. Je ontvangt hiervan de verslaglegging.

– Je krijgt 2x een ondersteunende remedie.

– 2x een coach call voor extra ondersteuning

– Er komen 4 mails bomvol tips, tricks en oefening die je direct kunt toepassen.

– Je krijgt een zakje met mini airsprays die je thuis kunt gebruiken.

– Een dagboek om je voortgang in bij te houden.

– Tijdens het gehele traject kun je mij onbeperkt contacten met vragen, gedachten, onzekerheden, overwinningen en successen. Zo halen we samen het beste uit het traject!

BONUSSEN
– Als je je aanmeldt voor het traject voor 31 mei krijg je een hormoonbalans adviesplan t.w.v. €247,-
E-Book De kracht van etherische oliën t.w.v. €37,-
– Aan het einde van het traject mag je een airspray naar keuze uitzoeken t.w.v. €15,95

Investering
De investering in jezelf voor dit traject in een keer is slechts €997,- of in 3 termijnen van €337,-.


Vergoeding
Er is voor dit traject een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk, dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Heb je hier vragen over? Stuur mij dan een berichtje, ik denk graag met je mee.

Daarnaast hebben werkgevers vaak een vitaliteitsbudget klaarstaan voor jou, zodat jij lekker in je vel blijft zitten en goed je werk kan doen. Je kunt bij je werkgever vragen of zij een soortgelijk budget hebben of jij hier aanspraak op mag maken voor dit traject.

“Ik had altijd een onrustig/stress gevoel en dat is nu echt weg. Ik voel me zoveel rustiger in mijn lijf.

Mijn man merkt dat het beter met mij gaat. Ik kan prikkels binnen het gezin en vooral van mijn dochter beter aan. Ik kan de situatie beter van een afstand bekijken en op de juiste manier reageren. De communicatie tussen mijn man en ik is ook stukken verbeterd en ik blijf niet meer met dingen lopen. Zo kan ik het nu ook beter aangeven als mijn energie opraakt en kan ik de zorg voor mijn dochter uit handen geven aan mijn man, zodat ik echt even tijd heb voor mijzelf. Dat is een heel fijn gevoel.

Ik sta ook een stuk sterker in mijn kracht en durf weer dingen te ondernemen zonder bang te zijn voor eventuele gevolgen van een tekort aan energie. Ik heb zoiets van dat zie ik dan wel weer. Zo ga ik bijvoorbeeld voor het eerst sinds tijden weer eens naar de Ikea omdat ik niet bang ben dat mijn energie wegstroomt.”
Marieke
Mama van een dochter

Waarom ik?


Ik ben Aniek, getrouwd met een lieve man en mama van 3 kids. Ik was een introvert meisje die alles zag en hoorde gebeuren. Ik studeerde nog en merkte dat de maatschappij en de mensen om mij heen steeds sneller en sneller gingen en dit zorgde bij mij voor een te grote stress. Ik was constant moe, liep vaak met een koortslip en had last van mijn schouders. Ik liep er daarbij tegenaan dat ik tussen dat rennen door toch echt wel wat tijd voor mezelf nodig had om te ontspannen. Ik heb er toen voor gekozen regelmatig een massage te ondergaan en merkte de positieve effecten ervan in mijn lijf. Ik werd mij meer bewust van mijn lijf en de ontspanning zorgde ervoor dat ik er weer even helemaal tegenaan kon. De ontdekking van mijn hoogsensitiviteit creëerde een nieuw inzicht en verdieping waarin ik mezelf beter leerde kennen en mijn grenzen leerde accepteren.

Ik weet als geen ander hoeveel er van jou als moeder gevraagd wordt en dat dit overweldigend kan zijn. Want als een ander zoveel van je vraagt, waar plaats je jezelf dan? Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Ik ontmoet je graag in de praktijk, voel je welkom!