Lieve mama,

De dagen gaan als een vicieuze cirkel dag in en uit maar door. Een draaiende molen die maar niet lijkt te stoppen. Als moeder heb je ook best veel ballen in de lucht te houden, maar daarbij denken aan jezelf schiet er regelmatig bij in. Je voelt het aan je lijf dat je ontspanning nodig hebt. Je hoofd werkt niet altijd meer mee en echt gezellig is het thuis ook niet meer. 

In deze training gaan we kijken naar waar voor het kantelpunt kan zitten van de altijd draaiende molen. We doorbreken deze en in korte tijd zul je al een verandering merken. Het kijken naar de onderliggende oorzaak van je klachten wordt als zeer waardevol beschouwd. Je systeem wordt als het ware even gereset en in de modus gebracht waar jij naartoe wilt. Dit is een doorbraak moment binnen de training.

Het geheim van vooruit komen, is gewoon beginnen

– Mark Twain –

Waar sta je na de training?


Je weet als moeder/vrouw/partner waar je valkuil zit.

Je kunt door middel van de tips/tricks/oefeningen ervoor zorgen dat de valkuil er niet meer is.

Je krijgt er weer vertrouwen in dat de toekomst er een stuk rooskleuriger uit kan zien. 

Je komt weer in je krach te staan als vrouw, moeder, partner en werknemer.

Wat gaan we doen om dit te bereiken?

De training duurt 8 weken en bevat de volgende onderdelen:

– Intakegesprek 
– 2x een massage van 60 min.
– 1x de oorzaken van je klachten achterhalen met behulp van o.a. NEI-Therapie
– 1x remedie die jou ondersteund bij de verandering
– 1x een coach call voor extra ondersteuning
– 2x inspirerende mail met oefeningen, tips en tricks
– Tijdens deze periode onbeperkt coachcontact voor al je vragen

Bonus: 1x een mini spray naar keuze

In je kracht als moeder!

Jouw investering in jezelf voor het complete pakket,
zodat je straks weer de grip op je eigen leven terug hebt is tot 1 mei slechts €317,- in 1 keer of in 3 termijnen van €107,-.

Vergoeding

Er is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk, dit is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent.

Heb je hier vragen over? Stuur mij dan een berichtje, ik denk graag met je mee.

“Ik had altijd een onrustig/stress gevoel en dat is nu echt weg. Ik voel me zoveel rustiger in mijn lijf.

Mijn man merkt dat het beter met mij gaat. Ik kan prikkels binnen het gezin en vooral van mijn dochter beter aan. Ik kan de situatie beter van een afstand bekijken en op de juiste manier reageren. De communicatie tussen mijn man en ik is ook stukken verbeterd en ik blijf niet meer met dingen lopen. Zo kan ik het nu ook beter aangeven als mijn energie opraakt en kan ik de zorg voor mijn dochter uit handen geven aan mijn man, zodat ik echt even tijd heb voor mijzelf. Dat is een heel fijn gevoel.

Ik sta ook een stuk sterker in mijn kracht en durf weer dingen te ondernemen zonder bang te zijn voor eventuele gevolgen van een tekort aan energie. Ik heb zoiets van dat zie ik dan wel weer. Zo ga ik bijvoorbeeld voor het eerst sinds tijden weer eens naar de Ikea omdat ik niet bang ben dat mijn energie wegstroomt.”
Marieke
Mama van een dochter