Voel je welkom!


De trainingen en trajecten zijn bij mij van langere duur. Ik vind het daarom belangrijk dat er een klik is tussen ons. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Ik krijg zicht op waar je tegen aanloopt, de verwachtingen worden besproken en afhankelijk daarvan kunnen we een vervolgplan maken.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is €25,00. Als je na het kennismakingsgesprek ervoor kiest een training of traject bij mij te volgen, worden deze kosten er vanaf gehaald.

Online of in de praktijk

Het kennismakingsgesprek kan online via Zoom of in de praktijk plaatsvinden. Bij het maken van een afspraak kun je dat aangeven.

Wie ben ik?


Ik ben Aniek, getrouwd met een lieve man en mama van 3 kids. Ik was een introvert meisje die alles zag en hoorde gebeuren. Ik studeerde nog en merkte dat de maatschappij en de mensen om mij heen steeds sneller en sneller gingen en dit zorgde bij mij voor een te grote stress. Ik was constant moe, liep vaak met een koortslip en had last van mijn schouders. Ik liep er daarbij tegenaan dat ik tussen dat rennen door toch echt wel wat tijd voor mezelf nodig had om te ontspannen. Ik heb er toen voor gekozen regelmatig een massage te ondergaan en merkte de positieve effecten ervan in mijn lijf. Ik werd mij meer bewust van mijn lijf en de ontspanning zorgde ervoor dat ik er weer even helemaal tegenaan kon. De ontdekking van mijn hoogsensitiviteit creëerde een nieuw inzicht en verdieping waarin ik mezelf beter leerde kennen en mijn grenzen leerde accepteren.

Ik weet als geen ander hoeveel er van jou als moeder gevraagd wordt en dat dit overweldigend kan zijn. Want als een ander zoveel van je vraagt, waar plaats je jezelf dan? Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Ik ontmoet je graag in de praktijk, voel je welkom!