In 4 maanden energieker en beter in je vel!

Voor jezelf kiezen


Je herkent het vast wel, een ander lijkt altijd wel voor te gaan. Je hebt het misschien zelf niet altijd door, maar let er maar eens op hoeveel tijd jij kwijt bent met het zorgen voor een ander. Denk aan je gezin, werk, vrienden en familie. Waarschijnlijk ben je daar een stuk meer tijd mee bezig dan met zorgen voor jezelf

Als je teveel zorgt voor een ander raak je de balans tussen jezelf en alle dingen om je heen kwijt. De tijd vult zich namelijk altijd automatisch weer met iets anders belangrijks. Je komt hierdoor niet lekker in je vel te zitten, je wordt moe en kunt minder genieten van je gezin. Hoe langer je wacht des te groter worden je klachten en val je een keer om, want dit hou je niet vol zo. Je weet dat je nu iets moet gaan doen om dit aan te pakken. Je bent het waard!

Jouw resultaat!


– Na 4 maanden sta je weer energiek en sterk in je schoenen
– Je klachten zijn sterk verminderd/verdwenen
– Je kent je eigen valkuilen en weet ook wat je hieraan kunt doen
– Je voelt je veel vaker lekker ontspannen en dat heeft ook invloed op je omgeving
– Je hebt genoeg handvatten om jezelf de beste zorg te bieden
– Je vindt de balans terug tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander

Wat gaan we doen?

Om het beste resultaat te behalen is het traject opgebouwd uit dit super complete pakket.
 
– Kickstartgesprek incl. massage van 60 min
– We gaan de oorzaken van je klachten achterhalen met behulp van o.a. NEI-Therapie en je ontvangt een ondersteunende remedie voor thuis
– 3x massage 60 min. verdeeld over de 4 maanden
– Je ontvangt 4x een inspirerende mail met tips en tricks
– Je krijgt de Themabag Relax met heerlijke etherische olie spraytjes voor thuis
– Een dagboekje om te gebruiken tijdens het proces, zodat je kunt opschrijven waar je tegenaan loopt
– Tijdens de gehele periode kun je gebruik maken van coach/vraagcontact per mail
 
Bonussen!
Naast bovenstaande ontvang je ook nog de volgende bonussen.
– Exclusief en alleen bij dit traject, het E-Book “De kracht van etherische oliën” t.w.v. €37
– 10% korting op de etherische oliën in de praktijk

Jouw investering

Jouw investering in jezelf voor het complete pakket,
zodat je straks energieker en beter in je vel zit
is slechts €397,- in 1 keer of in 3 termijnen van €145,-.
 

Je kunt direct starten!

Vergoedingen

Wat fijn is dat je een deel (tot 285,-) terug kan vragen bij je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Dit is per verzekering verschillend.

Vaak hebben werkgevers een vitaliteitsbudget klaarstaan voor jou, zodat jij lekker in je vel blijft zitten en goed je werk kan doen. Je kunt bij je werkgever vragen of zij een soortgelijk budget hebben of jij hier aanspraak op mag maken voor dit traject.

Heb je hier vragen over? Stuur mij dan een berichtje, ik denk graag met je mee.
Door allerlei klusjes en dingen die nog moeten, raak ik het overzicht kwijt en komt er een soort paniek voor in de plaats… waar te beginnen en hoe?? Een cirkel waar ik maar niet uit leek te komen. Dit allemaal bovenop het feit dat ik door de scheiding een flinke klap in mijn zelfvertrouwen en positieve instelling heb gehad.

Tijd voor aktie… en toen kwam jouw programma beter in je vel in 4 maanden voorbij! Toeval of niet… de timing was perfect. En het wordt ook nog goed vergoed, dat maakt het alleen nog maar relaxter genieten.

Wat heeft het voor mij gedaan:
Uit het verslag van de NEI therapie kwamen een aantal punten die ik goed kon plaatsen en me ook wel deden beseffen waarom ik op bepaalde situaties reageer hoe ik doe… en dat dat eigenlijk zonde is… de weken na de therapie kwam er een heel relaxed gevoel over me heen, hoe en waarom precies…. ik kan mijn vinger er niet op leggen. Maar het voelde heel fijn… en als het nu iets minder gaat, probeer ik daar aan te denken en te zorgen dat het weer die kant op gaat. Dat gaat de ene keer beter als de andere, maar het is nu ook zo’n gekke tijd.. dat helpt niet echt mee.

Ik heb ook mooie tips van je gekregen over mijn interesse in een andere werkrichting. Ik weet dat ik iets anders zou willen en daar waarschijnlijk weer veel nieuwe energie uit zal krijgen, omdat ik het idee heb dat ik mijn talenten nu niet volledig benut (een stukje zelfvertrouwen dat weer terug is😉), maar ik weet ook dat ik nu eerst een flink deel van de klusjes en dingen die zijn blijven liggen moet aanpakken, zodat er rust en ruimte in mijn hoofd en huis komt en daarmee ook steeds een stukje meer overzicht. Ik kan nu accepteren dat die verandering niet nu hoeft, maar er rustig naartoe werken ook goed is. En door die gedachte kan ik nu ook weer veel meer genieten van mijn huidige baan en de waardevolle dingen die ik daar heb, een vast contract, lieve collega’s die me goed kennen en me super gesteund hebben de afgelopen moeilijke jaren.

Samengevat kun je zeggen dat ik rust heb gekregen en inderdaad beter in mijn vel zit! 

Ik ben er nog niet… maar dit was een goede start om het motortje weer aan het draaien te krijgen. Niet meer lamgeslagen op de bank, maar tevreden, na een paar goede projectjes (alles verdelen in kleine stukjes helpt ook enorm). En dan zijn de dagen dat ik de boel de boel laat omdat ik s avonds dan echt te moe ben ook prima. 

Bedankt!!!
Anita
42 jaar
“Al sinds het begin dat de praktijk opende ben ik bij Aniek voor mijn rugproblemen. Aniek luistert goed naar al je klachten en maakt hier een passend advies en massage voor. Het voelt goed en vertrouwd om hier te komen in de prachtige praktijk van Aniek”
Vrouw 28 jaar
Door werkzaamheden last van rug, nek- schouderklachten
“Ik had altijd een onrustig/stress gevoel en dat is nu echt weg. Ik voel me zoveel rustiger in mijn lijf.

Mijn man merkt dat het beter met mij gaat. Ik kan prikkels binnen het gezin en vooral van mijn dochter beter aan. Ik kan de situatie beter van een afstand bekijken en op de juiste manier reageren. De communicatie tussen mijn man en ik is ook stukken verbeterd en ik blijf niet meer met dingen lopen. Zo kan ik het nu ook beter aangeven als mijn energie opraakt en kan ik de zorg voor mijn dochter uit handen geven aan mijn man, zodat ik echt even tijd heb voor mijzelf. Dat is een heel fijn gevoel.

Ik sta ook een stuk sterker in mijn kracht en durf weer dingen te ondernemen zonder bang te zijn voor eventuele gevolgen van een tekort aan energie. Ik heb zoiets van dat zie ik dan wel weer. Zo ga ik bijvoorbeeld voor het eerst sinds tijden weer eens naar de Ikea omdat ik niet bang ben dat mijn energie wegstroomt.”
Marieke
mama van een dochtertje